T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Rami Atatürk Anadolu Lisesi

Rami Atatürk Anadolu Lisesi

Telefon
02124172444
Belgegeçer
02125637117
WEB
https://ramiataturk.meb.k12.tr
Adres
Rami Yeni Mah. Reşadiye Cd. No17 EYÜP / İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak. Okulumuzun Değerleri ; * Atatürk ilke ve inkılaplarını esas alırız. * Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız. * Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız. * Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız. * Değişimin ve sürekli gelişmenin önemine inanırız. * Öğrenci,veli ve toplum beklentilerine odaklı çalışırız. * Ortak aklı kullanarak kararlar alırız. * Fırsat eşitliğini okulda yaşatırız. * Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız.
Misyon
Misyonumuz ; Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli şekilde uygulamak,öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak,onların sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
2009 ÖSS BAŞARIMIZ SÖZEL: İSTANBUL 1.LİĞİ TÜRKİYE 5.LİĞİ EŞİT AĞIRLIK: İSTANBUL 2.LİĞİ TÜRKİYE 5.LİĞİ SAYISAL: İSTANBUL 4.LÜĞÜ TÜRKİYE 12.LİĞİ DİL: TÜRKİYE 1.LİĞİ
Öğretmen :47
Öğrenci :919
Derslik :19
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1077
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08:30-15:30
Isınma
DOĞLAGAZ KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce ve Almanca
Ulaşım
EYÜP-BAYRAMPAŞA-GAZİOSMANPAŞA İLÇELERİNİN KESİŞTİĞİ NOKTADA BULUNUYOR. HAFİF METRO, OTOBÜS VE MİNİBÜSLERLE ÇOK RAHAT ULAŞILABİLİNİR. EYÜP İLÇE MERKEZİNE 1 KM,BAYRAMPAŞ İLÇE MERKEZİNE 1 KM, GAZİOSMANPAŞYA İSE 500 METRE MESAFEDEDİR. FATİH-EDİRNEKAPI İSTİKAMATİNDEN ÇOK RAHAT UŞAŞIM SAĞLANIR
Servis Bilgisi
Fatih, Bayrampaşa, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Eyüp
Yerleşim Yeri
EYÜP-BAYRAMPAŞA-GAZİOSMANPAŞA İLÇELERİNİN KESİŞTİĞİ NOKTADA BULUNUYOR. HAFİF METRO, OTOBÜS VE MİNİBÜSLERLE ÇOK RAHAT ULAŞILABİLİNİR. EYÜP İLÇE MERKEZİNE 1 KM, BAYRAMPAŞ İLÇE MERKEZİNE 1 KM, GAZİOSMANPAŞYA İSE 500 METRE MESAFEDEDİR. FATİH-EDİRNEKAPI İSTİKAMATİNDEN ÇOK RAHAT UŞAŞILANIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Eyüp Merkez 1 km Gaziosmanpaşa Merkez 500 m Bayrampaşa Merkez 1 km
Kontenjan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
% 100
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
% 86
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda özellikle futbol, voleybal, masa tenisi, okçuluk branşlarında etkin bir katılım sağlanmaktadır. Öğrencilerimiz düzenlenen ilçe il çapındaki birçok yarışmada derece elde etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz önceki yıllarda birçok defa Erasmus+ projeleri içinde bulunmuştur. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı içinde yürütülmekte olan The Globe of Shakespeare ve Your Trash Travels isimli iki proje faaliyetimiz mevcuttur.
Yazdır